Hej alle sammen.

Seriøst… Jeg ved ikke med jer men for 3 uger siden havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at vi skulle igennem det, som vi alle gør lige nu…Som i en dårlig (men desværre lidt for virkelig) Bat-man film har en usynlig fjende i luften vendt op og ned på hele verden og vores liv. Hjemme isolation på ubestemt tid. Det kom jo lidt som en tyv om natten, og jeg tror ikke mange af os havde tænkt det ville ske..Personligt gik jeg og tænkte…arghh det går nok snart over, og negligerede det måske lidt… ligesom så mange andre jeg snakkede med. Men det skete sgu alligevel, og heldigvis kan man sige, for vi kan jo se, at det vi er sammen, hver for sig, gør en forskel. Nu skal vi bare hænge i lidt endnu, og håbe at det går den rigtige vej. Jeg glæder mig til at komme ud af denne underlige situation vi er i. Jeg er ikke god til at kede mig, og ligeledes er jeg en super socialt tosse som elsker mennesker, at komme ud og kram, masser af kram til dem jeg holder af.

Den anden dag læste jeg en sjov artikel på alt.dk. De havde lavet en liste over ting som man har lært om sig selv her i uge 3 af isolationen. Jeg har tyvstjålet nogle af deres, men har også tilføjet et par selv.

Hang in there, vi er snart igennem.

 • Før havde man nærmest svært ved at nå at lave aftensmad i en travl hverdag….Nu er der slåskamp for at komme derud og få en time uden MOAAR…
 • Messenger-fredagsbar er en helt ny ting… og kommet for at blive (i min verden)
 • Komme til at nyse i netto, og se at folk springer til side…Den var ny!!!
 • Puslespil er en fed ting…tager du dig selv i at tænke
 • Du indser, at corona.isolation pludselig er en form for omvendt land, hvor du faktisk føler dig lidt skyldig når du laver din egen aftensmad, istedet for at støtte din lokale takeaway pusher
 • oververvejer om du overhovedet kan kende dine venner igen, eller omvendt, da vi alle har taget 300 kilo på af alt det som skal bages og spises.
 • Det er ok at tage et glas vin kl. 16 sharp hver dag.
 • Følelsen af at vågne op med en smule kriller i halsen og være overbevidst om at nu omkommer man om lidt af corona…hoste lidt og så mærke, nååå det var det nok ikke alligevel.
 • Når du sidder på toilettet, ikke for at forrette din nødtørft, men for at få freaking 2 min. for dig selv.
 • Når du tænker du trænger til ekstra tid med din partner…men ser at han har slået sit hjemmekontor op lige ved siden af dig…jesus christ
 • Du har set samtlige afsnit af verdens længste serie i et hug på netflix
 • opdager det er 5 gang i denne uge du bager kage
 • Indser at alle pædagoger og lærere burde få en million kr i måneden for deres fantastiske arbejde.
 • Vi begynder at stille spørgsmål, som : Er et glas vin før kl 14 okay??
 • At folk virkelig godt kan li at hamstre toiletpapir (for det vigtigste er at få tørret røv i en krise)
 • Mærkelig spørgsmål melder sig på banen som, vil du helst ha et horn i panden, eller sparkes hårdt med en jernstøvle.
 • Eller hvad gjorde menneskeheden FØR vin
 • Og sidst men ikke mindst hvor kærlige og sociale vi danskere er – OG hvor meget kærlighed vi glæder os til at dele ud på den anden side af det her.

Bliv hjemme og pas godt på jer selv.

Møs fra Christina