Kan ikke styre mig!!!

Hver gang jeg går i matas for at købe ind, går jeg altid derfra med noget, jeg i princippet ikke skulle ha haft…en neglelak. Jeg kan ikke styre mig når jeg går forbi alle de flotte farver som bare skriger på at komme i brug. synes der er så mange lækre farver at det er lige før jeg har lyst til at spise dem…..underligt, i know.

Jeg er faktisk ikke sådan en som går specielt meget op i mine negle. de bliver som regel klippet ret korte, for hver gang jeg har prøvet at gro dem lange, synes jeg der kommer skidt op under hele tiden, og det er bare den klammeste fornemmelse, adrrr. Men synes altså det ser smart med flotte lakerede negle og det giver lige noget ekstra til ens look. Jeg bruger neglelakker fra Essie. de holder gerne tre dage uden hakker, fedt!!!!

Når jeg står og kigger ind i en neglesalon, overvejer jeg tit om jeg skal prøve de lange kunstige negle… Men tænker ikke der kommer mindre skidt op under dem, så jeg holder mig nok til mine egne, lidt kedelige kortklippede, men dog trods alt flot lakerede negle!

0c93ef6b-a0f5-4059-9b70-3e9df72a9446

 

One thought on “Kan ikke styre mig!!!

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: