Frosé

Hvem elsker ikke iskold rosévin på terrassen en skøn sommeraften….Jeg gør i den grad, men hvorfor ikke lige tage den til det næste step og lave en frossen udgave af slagsen. Altså en slushice med alkohol…whats not to like!!!! Frosé er virkelig lækkert og som navnet antyder er det jo næsten bare frossen Rosé. Jeg blander dog min med lidt saft for at gi den lidt sødme. De to på billedet drak jeg i fredags med min søde nabo Ditte. Vi føler os altså lidt som desperate housewifes når vi sidder der og sludre med fine drinks på stilk!

Opskrift

til 2 drinks

  • 4 dl rosevin
  • 0,5 dl ukoncentreret hindbærsaft
  • en smule vand

Frys rosévinen ned i en pose, isterningebakke eller lign. til den er helt frossen, gerne dagen før de skal drikkes. Smid i en blender og blend, imens du tilsætter saften. hvis det er for tykt og du ikke kan få blenderen til at køre, tilsætter du en smule vand indtil den bliver til slushice. Serveres i høje afkølede glas og drikkes med det samme (smelter hurtigt)

Enjoy

2e807e5d-a9c4-40ef-b64d-c086aa8d0a34

2 thoughts on “Frosé

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: