Da jeg gik ud af teltet efter sidste bagning i chokoladeprogrammet, var det med tunge trætte og bevægede skridt. Jeg var sikker på at det nu var det min tur til at blive sendt hjem. Men nej, jeg blev reddet på målstregen af mine desserter, som dommere heldigvis godt kunne li! Jeg blev faktisk nødt til lige at gå for mig selv lidt, og skulle lige trække vejret, for var ret bevæget over at jeg var gået videre! Godt kameraerne ikke fangede mig, for så havde jeg måske kommet til at hyle lidt på skærmen, og det havde jeg bestemt mig for at jeg ikke ville!

Jeg vidste allerede i program 1 at når og hvis jeg nåede til program 5, ville jeg komme i problemer. Jeg har aldrig arbejdet ret meget med chokolade, og synes det er rigtig svært. Jeg har sidenhen øvet mig, så jeg er blevet bedre nu, men har stadig ikke turde kaste mig ud i fyldte chokolader osv. men måske snart, det er jo snart jul og hvor svært kan det egentlig være!!!Ha ha

favoritbagning -chokoladebarer og ovenikøbet 12 stk

Jeg synes det var en mega svær opgave, har aldrig lavet en chokoladebar og jeg kommer formentlig heller aldrig til det igen. Kom på ideen, da jeg jo er løber og som jeg siger i programmet har kørt rimelig safe med de ting jeg har lavet. Det ville jeg lave om på og gå lidt ud af boksen. Jeg fandt ud af, på dagen i teltet, hvor barerne skulle laves, at Markus job faktisk er at lave bl.a. proteinbarer, hvor jeg bare tænkte, fuck mand, hvorfor valgte jeg nu det! !!! Men det var der jo ikke noget at gøre ved, og på med handsken. Det synes også de var lidt tørre og helt ærlig, det synes jeg faktisk også selv, ha ha. Men vil dog sige i forhold til sådan en kedelig tør en fra supermarkedet, klarede min sig meget godt. Nå det var en streg i regningen….videre til den hemmelige….som jeg altid har nerver over!

Den hemmelige -chokoladetærte

Kan vidst rolig sige den sindsygt svære chokoladetærte. Der var så mange elementer at det var lige før jeg blev forpustet bare ved at læse opskriften på 4 sider. Og så var der varmt… ramte vi måske 35 grader den dag!!! Pyyy, havde heldigvis en iskold sodavand i skuffen hele tiden! det gik faktisk ok med selve tærten, men de lorte fjer altså, nej nej og hold da kæft hvor jeg dog bander over det, men det er jeg altså ligeglad med, for hold kæft hvor var det bare irriterende at jeg ikke havde fået tempereret de fjer ordentlig! Jeg fandt senere ud af at det termometer jeg havde i min skuffe ikke duede, så var lidt ærgerlig over det måske var derfor det gik så galt med de fjer! En sidsteplads blev det til og det kan jeg godt forstå. Dommerne sagde direkte, det er derfor du får en sidsteplads.

Mesterværket-en desserttallerken.

Jeg tror faktisk jeg havde misforstået opgaven lidt. Jeg tror nemlig rigtig gerne dommerne ville ha set sådan en masse små nipse dipse ting og små dimsedutter og sager på en tallerken. Ville ønske jeg kunne lave det om, for så havde jeg gjort det i stedet. Men heldigvis synes de den smagte godt. Tror at jeg til nytår vil lave denne dessert som en rigtig dessert tallerken, for den smagte altså lækkert.

Da jeg satte mig ind i bilen og kørte hjem efter sidste optagelse var i kassen, var jeg simpelthen så træt….fysisk og psykisk. Fysisk af at stå op så mange timer, og mangle vanvittigt mange timer søvn, pga alle de timer jeg havde bagt, midt nat og meget tidligt morgen og psykisk, fordi at jeg har været så meget på. Man skal gi sig 100 % i teltet, både på at bage men også på at være på i forhold til dommerne, og kameraerne som fræser rundt og stiller spørgsmål hele tiden. Så at komme hjem og kysse mine børn godnat og give min mand et kram var skønt. Sofaen mærkedes også dejligt, men nååå nej, du skal ud og bage Christina, så det gjorde jeg samme aften. For til næste program havde jeg kun 3 dage til at opfinde og nyfortolke to helt nye kager, skrive opskrifter og tage billeder. Der er nemlig deadline på den store bagedyst og konkurrencen strammer til!