Er jeg mon blogger nu?……Sådan spørger jeg af og til mig selv, for hvad skal der egentlig til for at være det?? Er det nok at man som jeg, smider en opskrift på kage eller andet bagværk op en gang om ugen, eller skal man være mere personlig eller noget helt tredje…..Hvad definerer en blog???..Jeg har været på min gode ven google og søgt lidt, og ordret skrevet står der……

“En blog, eller en weblog, er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster, indlæg eller poster, med den nyeste øverst. Det er ikke muligt at indholdsbestemme en blog, der kan residere i både et privat, fælles tilgængeligt og kommercielt regi, og handle om alt fra madopskrifter til retorik eller være fokuspunkt for sociale engagementer”

Godt, så kan jeg da sætte flueben ved et par af dem…Der er simpelthen frit slag når det kommer til hvad man har lyst til på sin blog.. Min blog har eksisteret i spæde 10 mdr. og på den tid har jeg lagt 82 oplæg op…Det er sgu da gentlig meget godt, men Jeg har lyst til at dele lidt mere med jer, end bare kager og bagværk. Små indlæg som kommer til at hedde “torsdags tanker”og så kan i jo heldigvis selv vælge om i vil læse det eller ej…Det håber jeg selvfølgelig i vil.

Det her blogindlæg forblev kort, så jeg forhåbentlig ikke har tabt jeg undervejs. Det næste bliver om noget helt andet..Vi får se…… Næste torsdag

ps.. Har kun taget briller på for at se ekstra klog ud!!!!! ha ha… bedøm selv om det virker..

Tilmeld dig mit nyhedsbrev ved at trykke på knappen “follow” i bunden af indlægget, så går du ikke glip af noget.

 

Kram fra Christina