Corona mig her og corona mig der…..lige meget hvor vi vender os hen lige nu, bliver vi bombarderet med ord som afspritning, smitteopsporing, flokimmunitet og dødsrate….alle de her nye ord har sneget sig ind i 2020 og dermed også i vores danske ordbog og hverdag, og ja undskyld mig, men der er da seriøst ikke noget at sige til at vi alle er ved at være en lille smule coronatrætte (også et nyt ord)

Men hvad pokker kan vi gøre ved det, andet end at være tålmodige, og følge de retningslinjer som bliver blæst ud efter det ene pressemøde efter det andet…..

Jeg tror det har været nemmere for folk at overskue den usynlige fjende henover sommeren. Der har vi da trods alt kunne gå ud i haven og nyde solen, tage til stranden og ses med flere venner end vi må nu…og ikke nok med at vi ikke må det mere, så nærmer vinteren sig med så store tunge skridt…..jeg tog mig selv i at gispe idag, da der var mørkt allerede kl 17.10…..gisp! Vi går vinteren i møde uden udsigt til julefrokoster, fødselsdage og vi må kun se en lille håndfuld venner eller familie….fuck det bliver op af bakke!!!

“Nå kom nu til pointen Christina, tænker du nok, hvad vil du egentlig med det her opslag”

Jo det skal jeg fortælle dig…jeg vil slå et slag for at vi kan komme nemmere igennem vinteren i disse dødsyge coronatider…hvad skal der til for at vi bevare glæden i hverdagene og ikke går helt i blomst eller frø eller hvad man nu siger!!?

Vi skal ha noget mere fest ind i hverdagene….her snakker vi altså ikke om at vi skal drikke os fulde en onsdag aften, selvom det da kunne være sjovt nok da….nej vi snakker om at gøre sig umage i en tid hvor man ikke har de store planer…

Julia Lahme, forfatter og livsstilsekspert har allerede indført glimmer onsdag…glimmer onsdag går ud på at få lidt mere fest i hverdagen…hver onsdag gælder det om at glimte lidt, så hun tager altid tøj eller accessories på som glimter og glitre…jeg er vild med det!!!

Hvad kan man ellers gøre for at få fest ind i hverdagen?

Gør noget ekstra ud af aftensmaden eller dæk et festligt bord med de flotte glas, som du alligevel aldrig bruger, fordi de står længst inde i skabet. Pynt bordet efter alle kunstens regler også selvom i bare skal ha frikadeller!!

Men jeg vil slå et slag for fredagen…fredag er efter min mening, ugens bedste dag…dagen hvor arbejdsugen er ved at være slut og man har alt det dejlige til gode, nemlig weekenden, som er lige om hjørnet!!

Efter en uge på job med praktisk påklædning, rigeligt med snot på bukserne og leverpostejsfingre på blusen…..ja sådan er det altså at passe små børn….så trænger jeg altså til at dresse lidt op….så når jeg har fri, stryger jeg direkte ind og skifter tøj, og ja jeg finder noget af det jeg føler mig lækker i….så suser jeg på badeværelset, frisker mig op, så jeg dufter og så lægger jeg en fredags makeup…og når så ungerne kommer og trækker i mig, fordi at nu skal vi ud at ha fredagsslik, så er jeg altså heller ikke ked af at lufte mine høje hæle, for hvornår pokker skulle jeg ellers gøre det, i disse tider!

Men fordi jeg er en kvinde som skriver om borddækning, glimmer og makeup….betyder det altså ikke at jer mænd slipper….i kan også sagtens gøre jeres for at få lidt fest ind i hverdagen…..sammen kommer vi igennem disse keeeedelige tider!

Så om du er til borddækning, en svingom i stuen en tirsdag aften eller du ligesom jeg elsker at dresse lidt op fredag efter job, Så lad os få lidt mere fest ind i hverdagen denne vinter…..for venner, det blir en laaang sej en af slagsen!

Tak fordi du læser med

Kram Christina