Jeg er på kursus disse dage, hvor bagedysten er igang, og det er ikke gået ubemærket hen af de andre kursister! Hvornår får vi kage, vi vil ha Othello osv osv. er der ofte blevet sagt den sidste uges tid☺️ det er jo ikke fordi jeg sådan vælter mig i tid i hverdagene, så jeg tænkte arghh det ved jeg nu ikke om jeg lige kan nå!!! Men for faen de er jo også så mega søde allesammen, så igår blev det til noget nemt! Jeg tyv stjal Marianne Bjerrings opskrift på cookies, og hatten af Marianne, de er mega gode og mine medkursister blev meget glade! Det er det gode ved kage, alle bliver bare så mega glade!!! Har fået lov at poste hendes opskrift her heldigvis☺️

Opskrift

  • 250 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 125 g brun farin
  • 2 æg
  • 80 g mandler
  • 150 g havregryn
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 170 g gold chokolade (eller mælke,hvid chokolade)
  • 1 tsk havsalt

Pisk begge slags sukker sammen med smør, til det er luftigt. Pisk et æg i af gangen. Brug nu en ske til at blande de hakkede mandler og havregryn i. sigt mel og natron i dejen og rør rundt. Til sidst vendes det hakkede choklade i dejen og den er nu klar til brug. Men en ske former du kugler af ca. 20 g stykke, sætter den på en plade og trykker dem let flade. ca 9 stk pr. plade. Bages i ca. 10 min eller til de er godt gyldne ved 185 g. Når de er taget ud af ovnen drysses de med en lille smule havsalt.

Velbekomme