Jeg har noget på hjertet, og det har jeg egentlig haft et stykke tid, men det har været pakket lidt i baggrunden indtil for nyligt, hvor det nok engang er poppet op i mit hovede!! Synes egentlig det er spændende det jeg nu vil skrive om, og jeg har flere gange stået i en situation, hvor jeg er blevet mødt af selv samme emne.Det handler om identitet!

Jeg er jo for nyligt pludseligt blevet offentlig kendt, via min deltagelse i den store bagedyst, og det er virkelig sjovt, det synes jeg simpethen det er. I forbindelse med min deltagelse er jeg blevet kontaktet af flere forskellige medier i form af ugeblade, aviser og radio. Det vil jeg egentlig godt først starte med at fortælle lidt om.

Det er noget mærkeligt noget det her med lige pludseligt at blive eksponeret i det offentlige. Min første oplevelse med det var, da det endeligt blev offentliggjort hvem deltagerne af den store bagedyst 2018 var….Så var man lige på forsiden af forskellige blade og senere hen, har jeg haft besøg af lokalavisen, billed bladet, jyllansposten og tænker ikke de bliver de sidste. Jeg synes de har været enormt søde allesammen, og det har været nogle fine artikler der er blevet skrevet om mig. De fleste har været på besøg her hos mig, men har også lavet et interview over telefon.

Ens for alle er, at de er enormt interesserede i mit arbejde….og det er da ikke at jeg ikke kan forstå det, men hvorfor er det altid det vigtigste? Der sker mange flere spændende ting i mit liv end mit job. Jeg er da klar over at de fleste voksne mennesker bruger en stor del af deres vågne timer på arbejdsmarkedet, men er det alle der 100 % identificere sig med deres job? Jeg kan da godt identificere mig med mit arbejde! Jeg er jo dagplejer og mor og jeg bruger meget tid på at være begge dele, så de to ting kan jeg da sagtens kæde sammen, men jeg er altså også rigtig meget andet!!! Det synes jeg desværre tit ryger lidt i baggrunden har jeg oplevet på det seneste og også i mit tidligere arbejdsliv…..Hvorfor er det så interressant, hvorfor ikke spørge lidt indtil mennesket bag jobbet, det menneske som står foran dig!

Når man møder nye mennesker plejer spørsmålet at komme hurtigt “hvad er du” eller “hvad laver du” Der er aldrig nogen der har spurgt mig om noget andet. jeg gør det jo også selv, så jeg er ikke en skid bedre, men det er da underligt  at for at vise  hvem man er, skal fortælle hvordan man får smør på brødet. Men vi kan nok ikke komme uden om at vores arbejde og uddannelse signalere udadtil, hvem vi er, og hvad vi beskæftiger os med! Måske skal man, når man møder nye mennesker, ha et lille skilt om halsen, hvor der f.eks. kunne stå. jeg har løbet 6 halvmarathons, jeg har besteget et bjerg, jeg har for nyligt badet i et vandfald eller jeg er god til at gå på line ( jeg har hverken besteget bjerge eller gået på line) Så tror jeg at man ville spørge indtil det som det første. Jeg er i hvert fald nok engang blevet gjort opmærksom på, at jeg selv vil prøve at spørge anderledes ind en anden gang, for man kan da altid få at vide hvad folk laver på sit arbejde! Mon folk synes det er underligt hvis man startede med, “nå hvad laver du så i din fritid”??

Jeg vil i samme forbindelse godt lige sige at jeg faktisk er godt tilfreds med mit job. Jeg er bare utroligt bange for at blive sat i bås som mit job.

Det var lige lidt tanker herfra mig. Håber du fulgte med så langt

Kram fra AC

billederne:
Øverst til venstre: Aarhus half 2017! havde vundet billetterne i en facebook konkurrence. Det var hårdt da jeg lige ligget på langs i tre uger og drukket drinks på min sommerferie! Men jeg gjorde det!!!
Øverst til venstre: Aarhus city halvmarathon 2017. På billedet min lillebror, min søster er også et sted, men vidst lidt foran os..Hun er nemlig sådan en speedy gonzales
Nederst til venstre: Min drøm om en autocamper gik i 2018 i opfyldelse, her er vi på vores første udlansrejse i den!
Powerbilledet. Netop gennemført et halvmarathon.Se lige mig
skibilledet: Ude at stå på ski med min lillebror. Det gør jeg ca. 1 gang årligt og jeg elsker det, selvom jeg er elendig til at stå på ski!
Nederst til venstre: kan krydse en af på min bucketlist! Badet i (iskoldt) vandfald. Det var fantastisk og det var ikke specielt nemt at komme dertil, men til gengæld havde vi det helt for os selv!