Idag er det to år siden jeg startede min blog og det skal selvfølgelig fejres med en opskrift! Derfor har jeg lavet denne lækre marmelade som er nem og ligetil!

Prøv lige at bag nogle pandekager til, eller smør marmeladen ud på nybagt brød! Mums siger jeg bare!

Opskrift

  • 300 g jordbær (jeg brugte frosne)
  • 450 g rabarber
  • 1/2 dl vand
  • 300 g sukker
  • 1,5 spsk sukker
  • 10 g geleringspulver (har brugt dr. Oetker)
  • 5 g citronsyre

Start med at rense og skære rabarber i små stykker. Kom dem i en gryde med jordbær og vand og 300 g sukker og kog op! Kog til rabarberne er bløde (ca. 10 min.) bland geleringspulver og citronsyre med 1,5 spsk sukker og kom i gryden og kog op i ca 30 sek. jeg tager til sidst en stavblender og blender, så jeg slipper for alt for mange klumper!

Kom på rene skoldede glas og stil straks på køl!