Så for den da, så blev det søndag igen. Synes simpelthen de her weekender suser afsted, men det er jeg nok ikke den eneste der synes. Så står den på madpakker hele ugen. Helt ærlig….Jeg hader at smøre madpakker…virkelig. Da jeg var barn havde man én madpakke med, i dag skal ungerne jo både ha en kl 10 mad, en frokost og eftermiddagsmadpakke med. Og der bliver jo selvfølgelig også stillet krav til madpakken. Moar der var for lidt, moar der var for meget, moar den var for kedelig osv. Er sikker på at rigtig mange af jer kan relatere til dette. Denne uge vil jeg så prøve at lave den lidt lækrere, så har haft min datter med i køkkenet. Jeg synes generelt det er vigtigt at tage sine børn med i køkkenet. De skal jo lære det lidt af gangen, så de den dag de flyver fra reden, kan lidt mere end bare at koge pasta (det kunne jeg kun…… og måske bage en drømmekage) Vil dog også sige at man jo selvfølgelig også lige skal huske at tage en stor portion tålmodighed med sig derud, inden man tager børnene med. For der svines jo en del. Men glæden ved at spise noget de selv har haft fingrene i, er stor!!!fdef4d3e-7e84-4f81-be7a-554a0d00262d

Opskrift (14-16 stk)

 • 2,5 dl kakao, jeg brugte bland selv metoden med skummetmælk
 • 2,5 dl skårne rugkerner
 • 2 dl rugmel
 • 2 dl hvedemel
 • 2 dl havregryn
 • 1 dl solsikkekerner
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 tsk salt
 • 1 dl yogurt
 • 100 g lys eller mørk chokolade
 • 50 g hakkede mandler til drys

Bland kakao i en skål og tilsæt rugkerner. Lad trække ca 10 min. Bland resterende ingredienser i en skål og rør dem sammen. Når rugkerner har trukket lidt, blandes det hele sammen og røres godt. Med to skeer sættes klatter af dejen på bagepapir. Drys til sidst med hakkede mandler. Tænd ovnen på 175 g. varmluft og bag i ca 22 min.

Håber at mine unger synes at morgendagens madpakke bliver god! God fornøjelse!