Måske tænker du…hvorfor drikke sellerijuice hvis du ikke kan lide det og hvad har englen og djævlen med det hele at gøre?? Hvorfor skal de blande sig i din sellerijuice.? Jo det skal jeg fortælle dig!! Til jer som ikke har fuldt med på sidelinjen på instagram, hvor jeg for øvrigt hedder @christinafriisthomsen, kan jeg fortælle at jeg de sidste 5 dage har drukket ca 5 dl friskpresset sellerijuice hver morgen, en halv time inden alm. morgenmad.

Jeg har igennem det meste af mit voksne liv haft perioder hvor jeg synes jeg har haft svært ved at finde en god balance imellem de to venner på skulderen…Nemlig englen og djævlen. Enten har den kulsorte djævel siddet og kommanderet over alle de dårlige ting (her snakker vi ikke sindstilstande, men mere en generel lyst til alt det usunde som man ikke må) og Englen har ligeledes siddet på den anden skulder og prøvet at give tilbage…Kan i ikke lige se det for jer!! Mine ligner små tegneseriefigurer, sådan nogle som Anders And i princippet kunne ha til at sidde på hans skuldre.

i starten af en uge, som jo er typisk mandag for mig, har jeg englen på mine skuldre… og Det går rigtig godt….Jeg spiser sundt, får dyrket motion og min “engle fornuft” siger mig, det her skal nok gå godt, ihh sikke jeg kan på en mandag…….Desværre som dagene går, begynder djævlen at titte frem for at vise sit sande jeg…..Jeg begynder at spise og drikke usundt, og det der med motion…..hvor blev det af?? og sådan synes jeg tit det køre i ring…Kender i det??

Jeg synes dog jeg med tiden er blevet bedre til at finde en balance i tingene. Jeg prøver at spise sundt de fleste dage til mine måltider, men derimod synes jeg også der skal være plads til en kage (specielt en kage) en pizza,  slik og et glas vin engang imellem i hverdagene, ellers bliver livet simpelthen for kedeligt.

Men tilbage til selleri juicen…Den ide udsprang af min “engle fornuft” efter en weekend hvor jeg seriøst havde kørt rigeligt at alt djævelens værk i “kælderen”, uden englen viste sit ansigt…

Jeg har læst mig til at der er en masse skønne ting i selleri, og nogle kalder endda den lange bladselleri stængel et superfood, fordi den er så smækfyldt med vitaminer…jeg har drukket den i 5 dage og jeg kan på inden måde mærke nogen som helst effekt. Jeg havde sådan set heller ikke forestillet mig at jeg tabte 5 kilo, fik smukkere hud eller andet på så kort tid, men havde da håbet på en få sådan en friskheds sundheds følelse efter hvert glas. I stedet blev det bare til opkastfornemmelser….pyhaaaa altså.

Jeg har før drukket grøntsagsjuice som jeg har stået og presset om morgenen, af rødbede, gulerødder, ingefær og frugt og det har givet mig en langt større tilfredshed i min krop. Og nu kan det være du tænker, ja ja, det kan da godt være man skal drikke den en måned før man kan mærke forskel, men det kommer ikke til at ske her. Synes faktisk det er vildt nok jeg har holdt stand i  5 dage. Men hurra for at man tør prøve noget nyt engang imellem og dedikere sig til noget…… også selvom det bare er en sellerijuice!!!

Kærligst Christina

Ps. Jeg spiste helt alm. kost ved siden af juicen!!