Jeg ved ikke med jer, men januar og februar er simpelthen de mest seje måneder at komme igennem!! Der er mørkt, koldt, man er bleg som et lig, har ikke en krone på lommen efter julen og der er sørme også lige kommet par ekstra kilo på sidebenene…wup wup sikke en fest…eller noget!!! Men hvordan kommer man så lettest igennem de her måneder uden at blive total vinter depressiv??

Jeg har generelt et positivt sind og prøver mit allerbedste for at holde det der, men kan altså godt mærke at mørket trækker mig ned….rigtig langt ned… men for at den ikke får helt greb om mig prøver jeg lidt forskellige ting!

Her er mine fifs til at komme lettere igennem de dødsyge vinter måneder

1. Jeg går tidligere i seng og får mere søvn end i sommerperioden!! Det er bare nemmere at komme igennem mørket når man er udsovet!

2. Jeg prøver at losse min krop ud af døren og på en løbetur i hvert fald to gange om ugen! Melder mig samtidig også gerne til et større løb til foråret, for så forpligter det lidt mere, at få trænet!

3. Spiser meget gerne mad som stråler af farver! Når alt er gråt og kedeligt udenfor gør en vellavet aftensmad altså bare sit, hvis den lyser af smukke farver! Lækre vintersalater osv. spis gerne efter sæsonens råvarer!

4. Hold en fest….efter decembers festivitas osv. er der nu gået tilpas lang tid til at man trænger til lidt sjov og ballade igen! Jeg er så heldig at jeg har en del veninder som fylder år, så plejer som regel at være afsted. Ellers tager jeg gerne initiativ til at mødes med et par skønne veninder i byen til et par glas…venner/veninder gir livsglæde. Og tømmermænd er trods alt sjovere at ha i vinterkulden end i brændende sol!

5. Forkæl dig selv med en god ansigtsmaske et par gange om ugen! Og køb en ny lækker neglelak

6. Hvis der er flere penge i kassen efter jul, så køb lidt af det nye forårstøj som kommer i butikkerne i slut feb. Uhhh mit humør kan altså godt lige stige lidt af shopping!

7. I februar begynder de første påskeliljer at dukke op, og de er billige, så køb i overflod og lad dem springe ud i din stue… så ligner det lidt forår!

8. Hvis du har mulighed for det, så hold en lille ferie! Og genfind din energi.

Det var bare et udpluk af de ting jeg gør…..men hvad gør du for at komme igennen vinteren uden at ryge helt i kulkælderen??

Marts er SÅ tæt på nu, og jeg hørte en solsort fløjte udenfor mit badeværelses vindue igår!!!

Jeg glæder mig

Kram Christina