Sommerferien står for døren! Og for mit vedkommende har jeg nu kun én arbejdsdag tilbage, og så er der dømt ferie og 4 skønne uger i træk bliver det til denne sommer☺️ jeg glæder mig umanerligt til fredag aften hvor hele familien sætter sig i eventyrbussen og vi køre mod Spanien!

Men nogle tanker er i ugen løb begyndt at hobe sig op!!!! Skal jeg mon tage en kold tyrker…..og så tænker du nok, en kold tyrker for hvad dog…og nej jeg er hverken afhængig af stoffer (har faktisk aldrig gjort noget i det) eller cigaretter eller alkohol….nej det er noget helt andet!! Jeg er blevet afhængig af de sociale medier…og også af google. Ja jeg indrømmer det gerne.

Min telefon sidder ret ofte klisteret fast til min hånd og jeg synes det er den vildeste tidsrøver! Hvorfor har jeg dog SÅ stort et behov hele tiden for at se hvad der rør sig på Instagram eller facebook eller er det virkeligt vigtigt, lige nu og her, at google “hvor gammel mon ham den flotte skuespiller i fjernsynet er” i kender det sikkert? Gør i ikke? Jeg går med stærke overvejelser om at slukke ned for hele møjetøjet imorgen når jeg går på ferie! Men kan jeg mon.?? Jeg synes jo det er pisse sjovt at sende en Snapchat (gerne med filter af kæmpemunden, som er den sjoveste ever) eller lige ligge et par billeder på Instagram af den smukke udsigt fra hvor vi nu skal bo! Tænker også at google maps vil blive nyttig på vejen!

Jeg prøver at lære mine børn at styre sig lidt med mobilerne og har også tidsbegrænsning osv på deres telefoner! Jeg burde som voksen nok også ha tidsbegrænsning!!!

Det gode ved at lukke ned for det hele vil være at jeg er mere til stede, være mere i nuet og måske også at jeg får læst de 5 bøger jeg tænker jeg skal ha med på ferie☺️ 5 bøger, hallo…..jeg når knapt at få læst én om de øvrige måneder!

Men kan jeg mon? det vil tiden vise! Jeg kender min rygrad så godt efterhånden, at jeg ikke tør love mig selv noget som helst!

Lige om lidt sidder jeg med stængerne oppe, kigger på Middelhavet med en stor sangria i hånden og min telefon……tjaaaa den ligger forhåbentlig slukket og lukket et sted hvor jeg ikke kan få fat i den……eller gør den??

God sommer allesammen og tak fordi i gad at læse med

Kram fra Christina