Løb har fyldt meget i mit liv de sidste 7 år, men der er helt klart perioder, af længere eller kortere varighed, hvor det eneste sted jeg løber hen, er til slikskabet og tilbage igen. Har sådan en periode lige nu!!! Jeg har aldrig været sådan en frelst løbertype, som har kunne løbe mega hurtigt, eller har klaret nogle præstationer ud over det sædvanlige. Jeg har faktisk syntes, og gør det stadig, at en god serie på netflix er mere tillokkende.. Når jeg er inde i en god periode, løber jeg ca. 3 gange om ugen, mellem 5-10 km. og jeg har formået at løbe hele 6 halvmarathons, hvilket jeg faktisk er ret stolt af!!!! Men hvorfor er det så at man får de her downperioder….Hvor jeg næsten ikke kan slæbe mig selv ud til løbeskoene!?? Jeg ved jo at når det er overstået er jeg både i bedre humør og jeg får også fyldt op på overskudkontoen! Igår tog jeg mig så faktisk sammen, hentede mine spindelvævsbefængte løbesko, tog dem på og ud af døren…..og så var det værste faktisk overstået. løbeturen i sig selv, var frisk og god, og det var dejligt at få lidt støvregn i ansigtet. Så må altså konstatere at det værste for mig er faktisk at lette røven fra sofaen, og komme ud af døren!! så kan jeg jo altid spise slik og kage bagefter, og måske endda med lidt bedre samvittighed. Så fra nu af vil jeg tage mig sammen igen og komme afsted!!!For se lige hvor glad og åbenbart også stærk (se billede nederst) man bliver af at løbe!

Jeg tror nu at det er meget naturligt at man får de her perioder i ens liv.. altså kroppen har jo heller ikke godt af at blive så hårdt belastet, som den bliver når man træner op til f.eks en halvmarathon. Min sidste halvmarathon var i Aarhus august 2017. Var lige kommet hjem fra sommerferie og havde virkelig ligget på den lade side og drukket alt for mange drinks og spist alt for meget pizza. Da jeg løb over målstregen, efter det løb, kunne jeg ikke gå på mit ene ben i 2 dage…..så er det måske også ok at tage en pause!

Har læst et sted at konsekvensen ved det her løb, er at en løber bliver 6 år ældre end gennemsnittet! Så afsted afsted tænker jeg!!!!…….indtil næste gang Netflix virker mere tillokkende😉

img_0140