Så blev 3. Program af bagedysten vist! Jeg synes det svenske tema var mega sjovt og jeg synes virkelig jeg havde noget godt at byde på i dette program! Har dog virkelig været utrolig mange kager igennem inden jeg besluttede mig for at mit mesterværk skulle være en kano, men lad os tage tingene fra en ende af!

1. Optagedag -knækbrød og den hemmelige

Vi mødte ind på clausholm tidlig morgen kl 7.00! Her stod den på makeup og morgenmad og forskellige interview inden optagelser i teltet for alvor gik igang! Vil godt udråbe et stort HURRA til vores make up artist Kenneth Adelhardt som bare har været intet mindre end fantastik hele vejen igennem! Han har både gjort os lækre uden på, og for mit vedkommende, skulle der altså lige pensles et par poser eller ti under øjnene væk herved program 3! Søvn er lidt en mangelvare når man har travlt med at bage, skal passe sit arbejde og familien samtidig. Desuden var han virkelig god til at snakke med os om hvordan vi havde det og om vi var klar!! Man er virkelig meget på i løbet af sådan en dags optagelser og det kan altså godt slide lidt på selv den vildeste linselus😉

Nå nu til første bagning! Denne gang var jeg bare klar, var ikke så nervøs som jeg plejede, lige indtil Timm siger…..og idag har vi lige gæstedommere på besøg! Knækbrødenes mestre, de svenske☺️ vi havde halvanden time til opgaven, hvilket faktisk var passende! Mine tapas knækbrød blev ligesom jeg ville have dem! Skulle dog i løbet af optagelsen gå og slå nogle af tilrettelæggelse over fingrene, for det man ikke ser på kamera er, at de lige går og testsmager på ens bagværk!!! Det må de også hjertens gerne, meeen skulle jo lige ha de bedste 25 knækbrød op og hænge på mit stativ!

Helt ærlig så fattede jeg ikke ret meget Af hvad de svenske dommere sagde…Men Brigitta ville helt sikkert gerne nyde et glas vin og et knækbrød kunne jeg forstå, så det var med armene oppe over hovedet jeg gik fra teltet efter den første bagning!

Åhhh nej den hemmelige!!! Velkommen tilbage dårlige nerver….i har ikke været savnet!!!!Igen ikke min stærke side at få stukket sådan en opskrift i hånden og klar parat bag! Tænkte bare da jeg så billedet af opskriften, shit det bliver svært det her…og jeg fik ret! Det var ikke så svært at lave snirklerne og heller ikke at bage bunden, men at lave det sindsygt svære mønster og klistre dem sammen….ej altså! Her går det så også galt for mig! Var kommet lidt sent ud af starthullerne med at få bagt bunden, så var lidt tidspresset til sidst! Og knæk sagde det og to af mine snirkler knækkede! Øv! Brændte så meget mine fingre da jeg prøvede at lappe den sammen igen og guud hvor var jeg da bare træt at det! Var helt sikker på jeg ville blive nr. chok, så var helt glad for at få en 7. Plads trods alt! Og ihhh hvor jeg dog bander, men det må man godt når man er presset på tv😂

Så var første dag ovre, kl 19.30, og nu ventede en god nats søvn inden det gik løs igen! Vi sov allesammen på en nærtliggende motel, så det var den rene lejerskole stemning når vi var der og vi hyggede os med en kold øl og fik snakket dagen igennem!

Mesterværket

Så kom dag 2 og endnu engang blev vi gjort pæne hos Kenneth☺️☺️☺️ så dejligt altså!

Jeg har virkelig været mange kager igennem til denne udfordring! Jeg har lavet en grøn skovsø, en kage med en sø og en lille kano på, en skikage og en midsommerkage!!! Synes det var svært at vælge, men i sidste sekund valgte jeg at lave en kano, for jeg synes det var den der havde den bedste historie! Men hvad gør man når man ikke har en form formet som en båd…..jo man bruger sit netværk! Min venindes mand er smed, så jeg ringede til ham fredag eftermiddag….kan du lave en form på de her mål, og sendte ham en håndtegnet tegning! Jada hvornår skal du bruge den blev der spurgt…øhhh hurtigst muligt! Næste formiddag stod han med den ved min hoveddør! Endnu engang tusind tak Jørgen! Jeg fik bagt kagen to gange i løbet af weekenden og så var jeg nok engang klar til mesterværket! Dommerne var vilde med min ide og synes den var håndværksmæssigt flot udført og så kan man jo ikke få armene ned! Dog synes de smagen var lidt tam på blåbær og det vil jeg faktisk give dem ret i!

Det var denne uges detaljerede oplevelser fra min side! Næste uge står den på sønderjysk tema, det bliver også sjovt at dele med jer!