Wow…hvor heldig har man lige lov at være!!!

Jeg blev i slutningen af august kontaktet af DR…de ville høre om jeg kunne tænke mig at være med til lidt sjov og ballade i juleteltet!!! Det skulle de altså kun spørge om én gang! Jeg var bare klar!!!

Jeg havde på ingen måde troet, håbet på eller tænkt at jeg kunne då lov at få et, ekstra skud i bøssen, og tage udfordringen op endnu engang i teltet!! Men denne gang har det været lidt anderledes end jeg har været vant til! Jeg skulle nemlig bage med en makker! Og hvilken en af slagsen! Fantastiske og farverige Beate fra denne års udgave af den store bagedyst!

Ikke nok med at det selvfølgelig er en stor udfordring at være med i den alm. bagedyst, så skulle jeg denne gang få det hele til at gå op i en højere enhed med Beate!! Efter vi havde snakket sammen og også bagt sammen den første gang, fandt vi hurtigt ud af, at vi komplementerede hinanden rigtigt godt! Beate er dygtig og har mange gode ideer og så er hun ret god til ikke at bande på tv, og oven i købet til at rydde op efter mig, når hele vores køkken sejlede, og som tiden gik afsted, skulle man tro at vi havde arbejdet sammen i et køkken i flere år!!

Beate og jeg er ret forskellige generelt, men i et køkken og når det gælder kager er vi helt på samme side! Den eneste udfordring har været vores afstand til hinanden..Beate bor i Ålborg og jeg i Hadsten! Men vi har bagt sammen og øvet os på vores opgaver så meget vi kunne få plads til i kalenderen, og vi er bare klar til at servere nogle flotte kager til jer på tv og give den gas i køkkenet!!

Hov måske jeg lige skal fortælle hvem vores konkurrenter er!!! Vi er tre gamle kendinge fra Den store bagedyst 2018, nemlig Jon som bager med Victoria fra dette års sæson, Marianne som bager med Rikke også fra dette års sæson og så har vi Filip og Rasmus, og Louise og Henrik som de sidste fra dette års sæson!

Følg med her på siden eller på facebook eller Instagram- @christinafriisthomsen! Der vil helt sikkert blive delt både billeder og videoer af det vi har rendt og lavet☺️