Så gik der sørme en uge mere….Og program to er blevet sendt. Jeg sad faktisk denne gang på en lækker restaurant i Aalborg og var lige ved at gå ud af mit gode skind over ikke at sidde foran skærmen i stedet….Hurra for streamingstjenester, så det så snart jeg kom ind af døren. Jeg må indrømme at jeg ikke synes jeg var ret meget med i programmet denne gang! Og synes desværre ikke der bliver lavet så nuanceret et billede af mig som person! Jeg passer børn og hus i programmet, men jeg har så meget andet i mig, blandt andet mit løb som desværre ikke bliver omtalt, men så er det jo godt jeg har denne platform hvor jeg kan fortælle om mig selv☺️

Nå men nok om det, her er fortællingen om program 2!

Jeg havde en helt anden afslappet ro i kroppen i dette program kan jeg huske…ved helt ærlig ikke rigtig hvorfor, for står jo i det telt med 10 andre benhårde, dejlige, men alligevel benhårde og dygtige konkurrenter!!!!

Efter min første signaturbagning (pastaciecirklerne) hvor jeg jo fik ret meget kritik over at det var for simpelt, tænkte jeg nu skal den ha en over nakken med min første kage i dette program. det er en skærekage med frugt…Den får ikke for lidt med karamelsnirkler, dutter af marengs, karamel og hvid chokolade…..og så er der for meget pynt….De er ikke nemme at stille tilfreds de dommere, men fair nok….nu må jeg se om jeg kan rette ind til højre næste gang og ramme noget de synes rigtig godt om, og som ikke er for simpelt men som heller ikke er for pyntet…..faktisk lidt svært for en pyntesyg kagekone som mig!!!

Så kom vi til den hemmelige…Her er jeg vidst ikke helt lige så afslappet, som jeg er i den første. Uhhhh ha det der med at få stukket en opskrift i hånden, som du måske aldrig har lavet før, få en tidsbegrænsning på, stå med kameraer all over the place, og så lige skulle præstere…..siger det bare, det kan godt gi en bette nerve eller to!!!Var så nervøs at mit hjerte hoppede og dansede, men så snart jeg var i gang, gik det heldigvis over igen. Der havde jeg slet ikke tid til at være nervøs. Marcus Grigos cheesecake… og for lige en form…hvordan faen gør man det!!!??? Jeg slap heldigvis afsted med skindet på næsen i den hemmelige synes jeg. Men jeg synes den var mega svær at lave.. jeg laver en del kiks, men der bliver ikke vist så meget af mig i den udfordring!

Og så til mesterværket….jeg er altså ret stolt over mine ananastærter…må man ikke godt skrive det?? jo det må man godt (farvel jantelov) jeg havde øvet mig på afbagningen af de her tærter mange gange, og i teltet den dag ramte jeg heldigvis bare plet…pyyyy en befrielse når det lykkedes. Jeg blev så stolt over de rosende ord de fik med på vejen, yes yes yes! Dommerne var ovre ved mit bord og tale om mine tærter på et tidspunkt! Det er heller ikke med i programmet!!

Når jeg igennem årene har bagt et eller andet pænt og velsmagende og haft med ud til folk eller serveret herhjemme, er det jo altid blevet rost til skyerne af alle, også af dem som måske ikke synes det var godt, for alle synes jo det er dejligt at der en nogle der servere kage, så det der med at stå foran to professionelle er faktisk lidt hårdt.. de bedømmer kagerne benhårdt og lægger jo selvfølgelig ikke fingre imellem, hvis der er noget de ikke synes er godt, hvilket jeg godt kan forstå…Det skal jo skæres skarpt ud på tv så seerne kan følge med i hvor i feltet man ligger. Så når man nu står der som amatørbager og enten får ros eller ris af det man har lagt alle sine vågne timer i, så er det enten helt fantastisk og man kan nærmest svæve ud af teltet på en lyserød sky eller også er det lige det modsatte…..Men bliver ked af det, og måske lidt sur….Jeg har altid tænkt at når folk har fældet en tåre i det telt, at nu måtte de lige slappe af, men jeg er blevet klogere efter selv at ha været med. Det er nemlig ikke bare en kage som så mange siger. Det er lagt mange timer i den kage…sved, måske tåre og den er lavet på bekostning af ens familie, venner og fritid…husk det når i ser med:) Og vi er jo alle sammen konkurrence mennesker, ellers var vi helt sikkert ikke blevet valgt til at være med

Glæd jer til program 3, det bliver mega godt endnu engang og jeg gir den max gas…..hvis det bliver vist😉