I december 2017 sad jeg til en julefrokost med nogle søde veninder! De var helt vilde med et brød jeg havde bagt, og synes på det grundlag, at jeg da skulle melde mig til den store bagedyst!!! Arhhh sagde jeg, men de var nu fast besluttet på at det skulle jeg være med til! Det fik vi meget sjov ud af den aften!!!

Der er ofte folk der har sagt til mig, du skal da melde dig til den store bagedyst og det er da lige noget for dig osv. Men havde aldrig tænkt på det som en virkelighed jeg skulle være en del af!!!!Det blev lige pludselig meget virkelig, da én af veninderne meldte tilbage en uges tid efter, at nu var jeg tilmeldt! Altså det havde hun gjort! Ja ja tænkte jeg, den kommer aldrig videre den ansøgning! Der gik endnu en uge og så var der pludseligt en mail fra én caster fra DR at de gerne ville se mig til casting i Aarhus midt i januar!!!! What……hvad stod der i den ansøgning!!! Jeg har altid fulgt med i programmet og tænkt Guuud hvor er de gode, men jeg havde kun bagt til et par fester og bryllupper og så lidt for egen fornøjelse, så havde ikke selv tænkt at jeg havde det der skulle til!!! Men DR havde åbenbart en anden opfattelse!!! Jeg røg videre til anden casting, blot ved at være mig selv, og nu var jeg pludseligt inde i slutfasen af castingen!!! Her skulle der bages med kamera på i et skolekøkken! Altså lidt ligesom i bagedysten! Her skulle de sidste får skilles fra bukkene! Jeg tænkte….ok hvornår får jeg lige denne chance igen, så gav den fuld skrue foran de kameraer, igen bare ved at være mig selv, og fremtryller en lagkage, som jeg helt ærlig, ikke var specielt stolt af!!! De andres var meget flottere!!! Vi var ca. 24 til castingen og de skulle bruge 10!!!!

Der gik nu endnu en uge! Var på skiferie i Norge med familien, da telefonen pludseligt ringede og de sagde at de rigtig gerne ville have mig med!!! Det er så vildt, tænkt sig at jeg kom igennem nåleøjet til SÅ stor en ting! Det kunne jeg næsten, og kan stadig ikke helt forstå!!! Men jeg har haft noget som de syntes passede lige ind i programmet! Jeg måtte faktisk til at starte med, virkelig tænke mig rigtig godt om!!!!En masse spørgsmål pressede sig på…..hvordan har jeg det med at være på tv, har jeg mon behov for det, jeg bager jo bare kager for at gøre folk glade, har jeg lyst til at blive genkendt på gaden osv osv. Men alle mine bekymringer lagde jeg til side og så tænkte jeg at den chance vil jeg ikke være foruden!!! Og uden at jeg afslører alt for meget kan jeg sige at det har været én af de største oplevelser i mit liv!!! Hold nu kæft mand……det er så sindssygt!!!!!Den store bagedyst 2018!!!!