Halløj allesammen!

Så starter jeg op med min nye ide “torsdags tanker” det er ikke sikkert at det bliver hver torsdag jeg har noget på hjerte, men når der lige popper noget op som jeg synes er sjovt at skrive om, stort eller småt!

Idag kommer det til at handle om frihed, eller den smule man har, når man som jeg har 48 timers job, 2 børn og et alt for stort (læs 246 kvm) hus at passe!!

Der er generelt ikke meget frihed i en hverdag med alt det, men det er vel også ok, altså, synes da generelt at jeg kan mange ting, og mine børn er, heldigvis, ved at være store (8 og 10) men jeg er meget bundet til mit hus i kraft af mit arbejde!!! Så når jeg har fri, så trænger jeg virkelig til at komme ud, ned og handle, løbe en tur eller noget andet! Men jeg fylder bare ikke mit liv med glæde, ved at gå i fakta….helt ærlig😉

Men der er sket noget fedt! I efteråret købte min mand og jeg en autocamper!!! Jeg har altid svoret til at jeg skulle ha en sejlbåd, som jeg muligvis ikke ville kunne sejle, men hva faaen det kunne jeg vel lære, (har dog gået lidt til sejlads) for at sejle på de 7 verdenshave, eller måske bare det fynske øhav rundt, mindre kan jo også gøre det, men det må da være den ultimative frihedsfølelse!!! (Har muligvis set lidt for meget på Mikkel Beha og hans smukke sønner😉)

Men tilbage til autocamperen! Det er det næstbedste, men måske den alligevel har sneget sig op på 1. pladsen dette forår.

Den ultimative frihedsfølelse er det blevet til!!! Den står jo lige der, ude i indkørslen,  og jeg kan pakke den på virkelig kort tid, og så bare drøne hen hvor vi har lyst! Det er da frihed! Når jeg er hjemme er jeg virkelig slem til at gå og rydde op hele tiden og støvsuge……fuck det er kedeligt, men lider sgu nok lidt af rengøringsvanvid!! Men her er der trods alt så lidt plads, at jeg hverken kan gøre rent eller rydde op! selvom ungerne roder af ht på så lidt plads…kan man for øvrigt gå til sådan en terapeut som kan lære en at slappe lidt af omkring det rengøring….men det er altså også slemt hjemme hos os, så slemt til tider at jeg er begyndt at kalde vores hus for ” mission impossible” (når man er færdig starter jeg forfra)

Nå tilbage til vores autocamper, eller eventyrvognen som vi har døbt den. Den er blevet et lighedstegn med frihed for mig! Og jeg er simpelthen så glad for vores investering! Til sommer går turen til Spanien, hvor vi skal ha vores første lange tur… Yayyy jeg glæder mig!!

ps. Grunden til den hedder eventyrbussen er at jeg på ingen måder ser mig selv som campist. I min verden er det alle dem som har sneglehuset bagefter bilen..Nej eventyrer det er noget helt andet…jeg går heller ikke i camping habit eller crocs…

Kærligst Christina